Časopis Vlasta
Text dotazu
Prosím, sháním informace o týdeníku Vlasta z roku 1955, neznám přesné číslo, ale mělo by to být v období od června---až říjen.
Odpověď
Dle našeho lístkového katalogu, který je dostupný na adrese
http://katif.svkpl.cz/nris časopis Vlasta máme ve fondu až od roku 1985.
Titul v požadovaném roce 1955, roč. 9 mají knihovny:
Moravská zemská knihovna Brno, signatura 02653-0206.258 - pouze do studovny
Národní knihovna v Praze, signatura 54 B 2415 - pouze do studovny
Krajská vědecká knihovna Liberec, signatura PB 2583 - pouze do studovny
Vědecká knihovna Olomouc, signatura III 129.022 - pouze do studovny.
Pokud jste registrovanou čtenářkou naší knihovny, můžete vyzkoušet
meziknihovní službu. Tj. požádat v našem výpůjčním protokolu o
zprostředkování výpůjčky vázaného periodika z jedné z uvedených knihoven.
Jedná se o placenou službu. Většina knihoven ale vázaná periodika
prostřednictvím této služby nezasílá. Další možností by bylo žádat z
uvedených knihoven pouze kopii článku (opět prostřednictvím meziknihovní služby), ovšem za předpokladu, že budete mít přesnou citaci: tj. autor článku, název článku, název periodika, rok, ročník, číslo, strany od - do. Také se můžete obrátit přímo na uvedené knihovny s žádostí o rešerši, tj. vyhledání požadovaného článku a zaslání jeho kopie.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
26.09.2008 10:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu