časopis Včelař
Text dotazu
Dobrý den,
rád bych Vás poprosil o radu, kde seženu k vypůjčení (ať už absenčnímu, či prezenčnímu) časopis Včelař.
Mám na toto téma zpracovat seminární práci na VŠ a nedaří se mi tento časopis nikde najít.
Předem Vám mnohokrát děkuji za pomoc
Odpověď
Dobrý den,
Vypsali jsme Vám všechna periodika se slovem Včelař v názvu. Tyto informace naleznete v Souborném katalogu periodik ČR na adrese: http://aleph.nkp.cz , kde si vyberete bázi SKCP. Současně si v této bázi můžete zjistit kontaktní údaje na jednotlivé instituce.
* Český včelař. Praha: Zemská skupina chovatelů včel v Čechách a na Moravě, 1946-1948. ISSN 1805-2495.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací v Praze, Vědecká knihovna Olomouc
* Český včelař: časopis věnovaný zájmům a pokroku českého včelařství. Praha: Mikuláš a Knapp, 1874-1942. ISSN 1805-2460.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací v Praze, Regionální muzeum Kolín (neúplné), Podlipanské muzeum Český Brod (neúplné), Oblastní muzeum Louny (neúplné), Vědecká knihovna Olomouc (neúplné), Studijní a vědecká knihovna Plzeň (neúplné), Muzeum Dr. B. Horáka Rokycany (neúplné), Akademická knihovna Jihočeské univerzity - pobočka FROV (neúplné)
* Moderní včelař: nový včelařský časopis. Rakvice: Vlastimil Protivínský, 2003- . ISSN 1214-5793. Dostupné také z: http://www.modernivcelar.eu.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Český svaz včelařů Praha, VFU - Univerzitní knihovna Brno (neúplné), Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice, Krajská knihovna Vysočina Havlíčkův Brod, Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové, Středočeská vědecká knihovna Kladno, Krajská vědecká knihovna Liberec, Vědecká knihovna Olomouc, Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava, Krajská knihovna Pardubice, Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem, Masarykova veřejná knihovna Vsetín (neúplné), Krajská knihovna F. Bartoše Zlín
* Pokrokový včelař: orgán "Zemského sdružení českých samostatných spolků včelařských v markrabství moravském" věnovaný zájmům včelařů českoslovanských a pokroku včelařství vůbec. Olomouc, 1913-1925.
Žádná knihovna nemá všechna čísla
Knihovna, která má ve fondu:  Moravská zemská knihovna Brno, Vědecká knihovna Olomouc
* Včela moravská: časopis včelařů moravských. Brno: Spolek včelařský, 1899-1942. ISSN 1805-2517.
Žádná knihovna nemá všechny čísla, Vědecké knihovně v Olomouci chybí pouze poslední rok vydání (1942)
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací, Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice, Vědecká knihovna Olomouc, Muzeum Dr. B. Horáka Rokycany
* Včelař: odborný měsíčník včelařský. Praha: Brázda, 1948-1952.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací, Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové, Vědecká knihovna Olomouc, Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava (neúplné), Studijní a vědecká knihovna Plzeň (neúplné)
* Včelař: časopis českých včelařů v Čechách a na Moravě. Praha: Zemská skupina chov včel v Čechách, 1943-[1947]. ISSN 1805-2487.
Pouze Jihočeská vědecká knihovna má zřejmě kompletně.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací, Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice
* Včelař: časopis hájící zájmy venkovských včelařů. Praha: Volné sdružení venkovských včelařů, 1935.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR
* Včelař: časopis věnovaný zájmům a pokroku českého včelařství. Praha: Mikuláš a Knapp, 1867-1873.
Pouze Národní knihovna ČR má všechna čísla.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR, Ústav zemědělské ekonomiky a informací , Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice, Studijní a vědecká knihovna Plzeň
* Včelař družstevník: časopis hájící zájmy družstevního podnikání. Olomouc: Družstevní cukrovar, 1938-1939.
Knihovna, která má ve fondu: Národní knihovna ČR
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.05.2014 17:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu