časopis The Lancet
Text dotazu
Potřeboval bych článek THE "TURNING" EFFECT OF A THUNDERSTORM ON FOODS SUSCEPTIBLE TO CHANGE v časopise The Lancet, Vol 160, ISS 4114, p 35 z roku 1902.
Můžete mi sdělit, kde by se dal opatřit?
Děkuji za informaci.
Odpověď
Dobrý den,
časopis Lancet z roku 1902 by měl být ve fondu NK ČR. Časopis je uložený v Centrálním depozitáři Hostivař. Kromě NK ČR je rok 1902 podle Souborného katalogu ČR (http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000011102&local_base=SKC) dostupný také ve Vědecké knihovně v Olomouci (http://www.vkol.cz), Lékařské knihovně LF UK Hradci Králové (http://www.lfhk.cuni.cz/default.asp?nDepartmentID=232&nLanguageID=1) a Moravské zemské knihovně (http://www.mzk.cz).
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.12.2012 13:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu