časopis Reklama
Text dotazu
Dobrý den, na stránkách České národní bibliografie (http://aip.nkp.cz/engine/webtor.cgi)jsem po vyhledání našla časopis REKLAMA, nakladatel MERKUR, Praha, periodicita 1x měsíčně. Není zde přesně rok vzniku a zániku, který bych potřebovala vědět. A popřípadě zda je tento časopis možno objednat v Národní knihovně ČR. Děkuji.
Odpověď
Dobry den, posilam Vam bibliograficky zaznam casopisu Reklama, pozdeji Propagace
Název Propagace
Nakl. údaje Praha : Merkur, 1962 [1955]-1990
ISSN 0139-8695
Vydáváno Roč. 1, č. 1 (1962)-Roč. 36, č. 12 (1990)
Souč. periodicita 1x měsíčně
Dříve jako Reklama
Další korporace Merkur, s.p. Praha
Poznámka Rozsah a rozměry pro registraci: 32 s., 210/297
Předmět. heslo Česko
Klíčová slova reklama * propagace
MDT 050
MDT 659
Signatura 54 C 13362
NYKODYMOVA, Irena - KOSTALOVA, Eva: Bibliografie periodik vydavanych na uzemi Prahy v letech 1986-1990. Praha: Narodni knihovna, 1992. Sv.2, s.293 uvadi
PROPAGACE
vydava Praha, Min.obchodu a cest.ruchu CSR,od r.1990 Merkur datum vzniku casopisu 1955
redakce: Vaclav.nam. 24, Praha 1,ved. redaktor Ludmila Lipkovska
Periodikum je mozno do studovny objednat na signature 54 C 13362.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2008 09:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu