Časopis Physiological research
Text dotazu
Máte k dispozici k vypůjčení časopis Physiological Research z roku 1998? Pokud ne, prosím o informaci, která instituce v ČR odebírá tento časopis.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
Národní knihovna ČR má časopis  Physiological Research (Physiological Research : Formerly Physiologia Bohemoslovaca. Praha : Fyziologický ústav AV ČR, 1991-) ve svých fondech.
Záznam o periodiku můžete nalézt v Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc (slovní spojení: Physiological Research, Druh dokumentu: seriály).
Ročníky 1993 - 2006 je možné objednat prostřednictvím katalogu ke studiu do Všeobecné studovny v Klementinu, ročníky  200 7 - 2010 jsou k dispozici pouze v povinném výtisku ve Studovně periodik - jejich zpřístupňování viz http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=peri_pvobj.htm
První dva ročníky (1991 - 1992) je možné objednat k prezenčnímu studiu prostřednictvím Naskenovaných katalogů (http://katif.nkp.cz ;  Generální katalog III > A - ŽY > 037: FIZIO - FORSCHUNGS/F, č. 4) či papírové objednávky v Hale služeb.
Články časopisu otištěné v ročnících 2006 - 2010 jsou v plném textu volně dostupné na stránkách: http://www.biomed.cas.cz/physiolres/archive.htm
Kromě Národní knihovny ČR odebírá časopis celá řada dalších knihoven v ČR - viz Souborný katalog ČR - Seriály:  http://aleph.nkp.cz/cze/skcp
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.06.2012 07:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu