časopis Pěkné bydlení
Text dotazu
Prosím o zjištění, kdy začal vycházet časopis Pěkné bydlení a zároveň prosím o uvedení kolik mělo stran každé číslo až do roku 2006. Tento rok není nutné podrobně uvádět, již mám ve své sbírce. Počet stran prosím uvést včetně obalu -tak jak počítá i vydavatel. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
časopis Pěkné bydlení vycházel od roku 1999 do roku 2006.Informace o rozsahu jednotlivých čísel neposkytujeme. Časopisy jsou dostupnné přímo v naší studovně periodik anebo po objednání ze skladu (signatura Nc 006100).
Internetový odkaz:
http://www.peknebydleni.cz.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.01.2008 17:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu