časopis "Památky archeologické a místopisné"
Text dotazu
Dobrý den,
v jakém archivu nebo knihovně je k nahlédnutí časopis "Památky archaeologické a místopisné" roč. 10 z roku 1878 ?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
časopis "Památky archeologické a místopisné" je dostupný v celé řadě knihoven a archivů ČR.
V Národní knihovně ČR jsou k dispozici následující Vámi požadované exempláře:
*  R.1878 Díl 11 Červenec-Prosinec-R.1881 Díl 11  - do studovny -  SKLAD KLEMENTINUM
*  R.1878/81 Díl 11 -  ve studovně STUDOVNA ORST - požádejte u služby - za pultem BMMS Per B 0001
*  R.1874 /77 Díl 10 - ve studovně STUDOVNA ORST požádejte u služby - za pultem BMMS Per B 0001
*  R.1874 Díl 10 - do studovny - SKLAD KLEMENTINUM sklad
Kromě Národní knihovny ČR vlastní dle Souborného katalogu ČR - seriály tento časopis také:
* NK ČR - Slovanská knihovna Praha - Roky: 1855-1913
* Knihovna Akademie věd ČR- sign. S-A 24, B 312 - Roky: 1854-1913 -- chybí sv. 7 a 9
* Uměleckoprůmyslové muzeum Praha - sign. Ia C 306 - Roky: 1855-1913
* Archiv hl. m. Prahy Praha] - sign. 3 C 21, 3 C 317, 3 C 1195 - Roky: 1855-1913
* Národní galerie Praha - sign. ZX179 - Roky: 1855-65,68-1948, Svazky: 1-6,8-43 -- Sv.6 neúpl.
* AV ČR - Archeologický ústav Brno - sign. E 76 - Roky: 1855-1913
* Státní okresní archiv Jidřichův Hradec - Roky: 1854,60-62,66,68,71-72,78-81,96,1913
* Krajská věd. knih. Liberec - sign. PB 85 - Roky: 1855-92, Svazky: 1-15
* Vědecká knihovna Olomouc - sign. Vf II 325.001 - Roky: 1855-1913
* Západočeské muz. v Plzni -  Roky: 1854-1913
Použité zdroje:
Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc Souborný katalog ČR - seriály: http://aleph.nkp.cz/cze/skcp
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.04.2012 14:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu