časopis Ošetrovateľstvo a pôrodná asistencia
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, zda je časopis Ošetrovateľstvo a pôrodná asistencia, ISSN 1336-183X, plně recenzovaný. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
slovenský časopis Ošetrovateľstvo a pôrodná asistencia, ISSN 1336-183X vycházel v tištěné podobě do roku 2013 a plně recenzovaný nebyl. Recenzované byly pouze články uveřejněné v Suplementu - vedecké recenzované prílohe, která je součástí titulu. Od roku 2014 vychází časopis pouze online, ISSN 1339-5920 a recenzované články má opět Suplementum - vedecká recenzovaná časť.
Odkaz na periodikum: https://www.sksapa.sk/casopisy-a-publikacie/osetrovatelstvo-a-porodna-asistencia-06-2019.html
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů - specializovaná knihovna
Datum zadání dotazu
12.02.2020 17:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu