časopis o plastické chirurgii
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych věděla, jak se přesně jmenuje nový časopis o plastické chirurgii a kdo jej vydává, resp. jaké další časopisy tohoto typu se v ČR vydávají.
Odpověď
Dobrý den,
zjistili jsme, že na území ČR vycházejí tři časopisy zabývající se tematikou plastické chirurgie, dva vycházejí v tištěné podobě a jeden elektronicky. Jedná se o následující tituly:
1) Acta Chirurgiae Plasticae : International Journal of Plastic Surgery. Vydává Praha : Nakladatelské a tiskové středisko České lékařské spoečnosti J.E.Purkyně, 1959- . Periodicita 4x ročně. ISSN 0001-5423.
http://www.clsjep.cz/
2) Estetika : plastická a estetická chirurgie. Vydává Praha : Fine Tech, 2006- . Periodicita 1x měsíčně. ISSN 1802-0402.
3) Plastická-chirurgie.info. Vydává Liberec : Hilcom s.r.o., 2006- . ISSN 1802-1751. Průběžně aktualizováno. Dostupný z WWW:
http://www.plasticka-chirurgie.info .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.01.2008 14:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu