časopis Jurisprudence 2004/4
Text dotazu
Dobrý den, nevíte, kde by bylo možné zapůjčit časopis Jurisprudence 2004/4?
Odpověď
Dobrý den,
časopis Jurisprudence z roku 2004 je k dispozici ve studovně periodik Národní knihovny. Dále by měl být zapůjčitelný v Ústavu mezinárodních vztahů Praha, Ústřední knihovně Brno, Jihočeské vědecké knihovně v Českých Budějovicích, Vědecké knihovně v Olomouci, Právnické knihovně v Olomouci, Právnické knihovně v Plzni, Ústřední knihovně v Ostravě, a Severočeské vědecké knihovně v Ústí nad Labem. Bližší informace získáte v online katalogu národní knihovny ČR ( NKC ) a v souborném katalogu ČR - seriály ( SKCP ). Oba katalogy naleznete na stránkách Národní knihovny ( www.nkp.cz nebo http://sigma.nkp.cz/F/ ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2008 13:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu