časopis Český sběratel 1912-1914
Text dotazu
Dobrý den, kde můžu prostudovat časopis Český sběratel (red. A. Macek, vycházel 1912-1914). Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
časopis "Český sběratel" mají například v Národní knihovně a to roky 1913-1914. Dle katalogu jim chybí první číslo prvního ročníku. Pro bližší informace a pro objednání můžete napsat sem: periodika@nkp.cz
Také Archiv hlavního města Prahy tento časopis má,ale z katalogu není zřejmé, která konkrétní čísla. Pro bližší informace a objednání můžete psát na tuto adresu Jitka.Holikova@praha.eu.
Kompletně celý časopis by měla mít Studijní a vědecká knihovna v Plzni. Kontaktovat ji můžete na svk@svkpl.cz
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
11.09.2015 02:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu