CAD v oděvním průmyslu
Text dotazu
Dobry den,
chcela by som sa opytat ci mate k dispozicii knihy ktore sa tykaju problematiky CAD systemov v odevnej vyrobe-(investronica) v ceskom jazyku -diplomovu,bakalarsku pracu
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. Bohužel v našem fondu není diplomní či bakalářská práce v českém jazyce, jejímž tématem by byl CAD systém v oděvním průmyslu.
K tomuto tématu by v našem fondu byly dostupné pouze cizojazyčné publikace a to nejčastěji články. Bohužel se mi nepodařilo najít diplomní či bakalářskou práci v českém jazyce, jejímž tématem bylo CAD systém v oděvním průmyslu ani v souborném katalogu ČR, Soubornému katalogu UK v Praze, a souborného katalogu ČVUT. Nicméně lze najít dostatek publikací zabývající se CAD systémy jako takovými např.
Číslo zázn. 000644483
Hlavní záhlaví Slanina, Radek
Název Dynamický klasifikační systém jako prostředek standardizace v oblasti TPV [rukopis] : disertační práce / Radek Slanina ; školitel Václav Cibulka
Naklad.údaje 2006
Popis (rozsah) 160 l. : il. + 14 příloh + 1 CD
Jazyk cze
VedlZ-osobní jm. Cibulka, Václav, 1943-
VedlZ-jm.korp./akce Západočeská univerzita. Strojní fakulta
Pozn.k disertaci Disertace (PhD.)--Západočeská univerzita, Strojní fakulta, Plzeň, 2006
Bibliogr. Obsahuje bibliografii
Klíčové slovo TECHNICKÁ PŘÍPRAVA VÝROBY
podnikové informační systémy
grafický klasifikační systém
Heslo PSH Linkvýroba -- ev
strojní součásti a spoje -- sr
standardy -- fy
informační systémy -- in
počítačem podporovaný návrh systému -- te
CAD - vt
Zdroj: Souborný katalog ČR - monografie
Název: Prostředky implementace CAD/CAM systému do informačního systému strojírenského podniku : Means of CAD/CAM system implementation into information system of engineering enterprise / Antonín Doušek
Autor: Doušek, Antonín
Rok: 2000
Předmět: CAD/CAM systémy
podnikové informační systémy
computer-aided design
teze
Poznámka: Anglické resumé
MDT - třídění: 004.896
[007+004]:658
(048.3)
Variantní název: Means of CAD/CAM system implementation into information system of engineering enterprise
Naklad. údaje: V Brně : Vysoké učení technické, Fakulta strojního inženýrství , 2000.
Fyzický popis: 33 s. 21 cm
Edice: Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. , PhD Thesis , sv. 48
Disertace: Autoreferát disertace (Ph.D.) -- VUT v Brně, 2000
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
Exempláře: Souborný katalog České republiky - monografie (knihy a speciální dokumenty)
Thumbnail:
Sigla vlastníka: ABA001 [NK ČR / National Library CR - Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna / Moravian Lib. - Brno]
OLA001 [Vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Olomouc]
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna / Moravian-Silesian Rsrch. Lib. - Ostrava]
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna / North Bohem. Rsrch. Lib. - Ústí nad Labem]
ISBN: 80-214-1755-2 (brož.)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu