Bulletin Národní knihovny
Text dotazu
Dobrý den, Vybrala jsem si seminární práci, ve které mám analyzovat a srovnat tři bulletiny velkých knihoven. Mohli byste mi prosím poslat informace o tom, jaké knihovny v ČR vydávají bulletiny a kdy se začal vydávat Váš bulletin?
Odpověď
Bulletin Plus vydává Národní knihovna od r. 1999, na internetu je přístupný od r. 2000 (http://www.nkp.cz/bp/bulletin.htm). Přehled knihovnických periodik najdete na adrese:
http://knihovnam.nkp.cz/sekce.php3?page=06_Knihovnicka_a.htm&PHPSESSID=5e520615d26149260880915027a40d39;
kam se také dostanete z naší hlavní stránky (Portály - Informace pro knihovny Oborové báze dat a informační přehledy > Knihovnická (a příbuzná) periodika ČR a SR (kontaktní adresy redakcí) ), kde jsou uvedeny i další informace o aktivitách knihoven.
Vydáváni Bulletinu Plus bylo ukončeno v roce 2004.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.01.2008 14:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu