budování značky
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi nedoporučili nějakou literaturu, která se soustředí, nebo alespoň zmiňuje marketingové strategie či budování značky poradenských společností. Děkuji. Přeji hezký zbytek dne.
Odpověď
Dobrý den,
v případě Vaší práce bychom potřebovali ještě zpřesnit, o jaké poradenské společnosti se jedná.
Nejčastěji je tento termín užíván ve spojitosti s neziskovými organizacemi a sociálními službami. Pokud je i Vaše práce zaměřená na tento druh poradenských společností, níže uvádíme několik knih, které by mohly být pro Vaši práci užitečné:
* MOLEK, Jan. Marketing sociálních služeb. 1. vyd. Praha: VÚPSV, 2009. 163, 7 s. ISBN 978-80-7416-026-4. (
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001929528&local_base=NKC)
*  ŠIMKOVÁ, Eva. Management a marketing v praxi neziskových organizací. Vyd. 4., aktualiz. Hradec Králové: Gaudeamus, 2009. 173 s. ISBN 978-80-7435-012-2. (
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002024166&local_base=NKC)
* BAČUVČÍK, Radim. Marketing neziskového sektoru. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2006. 156 s. Učební texty vysokých škol. ISBN 80-7318-436-2. (
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001663336&local_base=NKC)
* BAČUVČÍK, Radim. Marketing neziskových organizací. 1. vyd. Zlín: VeRBuM, 2011. 190 s. ISBN 978-80-87500-01-9. (
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002167873&local_base=NKC)
* MOLEK, Jan. Marketing sociálních služeb. 1. vyd. Praha: VÚPSV, 2009. 163, 7 s. ISBN 978-80-7416-026-4.
(http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001929528&local_base=NKC )
(Zdroj: Online katalog Národní knihovny ČR: : http://aleph.nkp.cz/cze/nkc)
K dohledávání další vhodné literatury je možné použít následující zdroje:
* Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc
* Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* Jednotná informační brána: http://www.jib.cz/
* Výběrová článková databázi ANL: http://aleph.nkp.cz/cze/anl
Pokud byste chtěla dané téma nahlédnout i ze zahraniční perspektivy, můžete použít celou řadu zahraničních zdrojů.  K dohledání vhodných článků a e-knih můžete užít online licencované databáze knihoven (v Národní knihovně ČR jsou dostupné databáze viz http://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju ) Volně dostupné jsou článkové databáze portálu JIB (http://www.jib.cz - zahraniční články, zahraniční články - licencované) a databáze Google Scholar ( http://scholar.google.cz/), Souborné katalogy WorldCat: http://www.worldcat.org/, Europeana: http://www.europeana.eu/portal/ či obsáhlý katalog knihovny Library of Congress: http://www.loc.gov/index.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
04.11.2014 13:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu