Britský časopis "Farmers weekly"
Text dotazu
Dobrý den, prosím laskavě o informaci, zda bych si mohl vypůjčit starší ročníky časopisu "Farmers weekly". Jednalo by se o roky; 1990, 1991, 1992, 1993.
Odpověď
Dobrý den,
těší nás Váš zájem o naše časopisy Farmers Weekly (1990-1993), které skutečně máme, ale jsou uloženy v našem depozitní skladu v Kojeticích u Prahy.
Pro Vaši představu je to za uvedené období cca 35 svazků.
Informace k výpůjčkám najdete na: http://www.knihovnasvehly.cz/vypujcni-sluzby/
a obraťte se prosím tedy přímo se svým požadavkem na výpucky@uzei.cz
Pro možné studium případně i přímo v Kojeticích u Prahy, je ale potřeba mít předem naši platnou čtenářskou legitimaci.
Obor
Zemědělství
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
14.02.2018 05:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu