Břetislav Kafka: Svítání v duši
Text dotazu
Je v některé knihovně kniha Břetislav Kafka: Svítání v duši (vyšla asi v roce 1924)?
Děkuji za Vaši odpověď.
Odpověď
Dobrý den, ¨
knihu od Břetislava Kafky Svítání v duši: duševědné výzkumy a objevy má ve fondu např. Národní knihovna ČR a to ve třech vydáních z roku 1927, 1932 a 1938. Záznamy těchto publikací si můžete prohlédnout buď v elektronickém katalogu knihovny na adrese http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=nkc, stačí zadat příslušný údaj do pole autor, popř. název.
Vydání z roku 1927 a 1938 jsou dostupná i v naskenovaných katalozích Katif (http://katif.nkp.cz), kde zvolíte Generální katalog I, skříň K-Kleš, zásuvku Kadli-Kahm a číslo záznamů 730 a 731. Dokumenty si můžete z tohoto katalogu ihned objednat přes odkaz Objednat titul a poté studovat ve studovně. K tomu je však nutné mít registraci v Národní knihovně a platný čtenářský průkaz. Více informací naleznete v případě potřeby na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_jak_to_chodi.htm .
Kromě Národní knihovny by podle Souborného katalogu ČR
(http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=skc) knihu Svítání v duši měla mít i Národní lékařská knihovna (vydání z r. 1938, signatura K 76291) a Moravská zemská knihovna v Brně (vydání z r. 1927, signatura DEML 0646.414). Žádné vydání z roku 1924 jsme bohužel nenalezli.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2007 10:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu