Brdek, Miroslav
Text dotazu
Stručné informace (profese, kariéra, působení, publikační činnost) o autorovi knihy Trendy v evropské sociální politice (Miroslav Brdek)
Odpověď
Dobrý den, základní biografické údaje o tomto autorovi naleznete v bázi AUT, která je volně dostupná na našich stránkách http://sigma.nkp.cz/F/ , zde je uvedeno
Brdek, Miroslav, 1930-
Biograf.údaje
Narozen 2.4.1930 v Praze. Doc., Ing., CSc., ekonom a vysokoškolský pedagog. Práce v oboru sociální politiky.
Přehled jeho publikační činnosti sestavíte z báze NKC (knihy), báze ANL (články v českých časopisech od roku 1991) – báze NKČR viz odkaz výše, tištěné bibliografii Články v českých časopisech 1953-1990 (dostupná v Referenčním centru), případně v databázi Web of Science pro publikovaní v zahraničních periodikách – viz seznam online zdrojů v naší knihovně - http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_infozdroje_han.php3 , připadně pro zahraniční monografie doporučujeme využít rozhraní UK v Karlsruhe http://www.ubka.uni-karlsruhe.de/kvk.html
Další informace – studium a působení jsou k dispozici např. http://www.universityswiss.ch/cz/docenti/s_brdek.htm (nebo anglická verze http://www.universityswiss.ch/docenti/s_brdek.htm ).
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.01.2009 11:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu