Božena Němcová, Babička
Text dotazu
Kolik stran má první vydání z roku 1855 kniha
Babička?
Odpověď
Dobry den,
v Bibliografickem katalogu CSR. Ceske knihy 1955. Zvlastni sesit 2.
1.VIII.1955. byl uverejnen: KUNCOVA, Julie. Soupis kniznich vydani "Babicky" Bozeny Nemcove a literatury o ni v letech 1855-1955. Praha:
Narodni nihovna v Praze, 1955. Zaznam o prvnim vydani uvadi NEMCOVA, Bozena. Babicka. Obrazy venkovskeho zivota. Praha: Jaroslav Pospisil, 1955.
16 x10,5 cm. 346 s. - Sesit 1-4.
Dalsim zdrojem informaci je odkaz na Digitalni knihovnu, system Kramerius, monografie, na
www.nkp.cz , zaznam nize:http://kramerius.nkp.cz/kramerius/handle/ABA001/20955481
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.01.2010 18:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu