Boje o Máchu po stu a více letech
Text dotazu
Dobrý den,
prosím, zda by bylo možno oskenovat a zaslat článek od B. Fořta - Boje o Máchu po stu a více letech.
citace:
FOŘT, Bohumil. Boje o Máchu po stu a více letech. Rozrazil, Brno, Husa na provázku, CED, Větrné mlýny. ISSN 1801-4755, 2010, vol. 2010, no. 35, s. 56-57.
Bohužel jej nemohu sehnat a nutně ho potřebuji.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
časopis "Rozrazil : revue na provázku - poutavý časopis" nabízí v české republice celá řada knihoven - viz Souborný katalog ČR - seriály: http://aleph.nkp.cz/cze/skcp.
V Národní knihovně ČR je tento časopis dostupný pouze v archivním exempláři, který se běžně nepůjčuje. Pořízení kopií z tohoto fondu je možné.  Protože se ovšem jedná o zvláštní fond, jsou kopie pořizovány ve zvláštním ochranném režimu. Jedna strana A4 je v tomto případě účtována 5,- Kč.  K ceně za kopie je připočítáván příplatek za přípravu předloh = 30,- Kč. V případě zasílání hotových kopií poštou je účtováno také balné (35,- Kč) a poštovné (dle ceníku České pošty s. p.).
V souladu s autorským zákonem č. 216/2006 Sb., kterým se mění zákon č. 121/2000, o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským, jsou kopie zhotovené NK ČR určeny pouze ke vzdělávací, výzkumné a osobní potřebě objednavatele.
V tomto případě bychom Vám doporučovali požádat o zhotovení kopií některou z knihoven, která disponuje daným časopisem v běžném fondu. Náklady na pořízení kopií budou pravděpodobně nižší  a vyřízení kopií rychlejší.
Pokud i za výše uvedených podmínek preferujete kopii z Národního konzervačního fondu NK ČR, pošlete prosím závaznou objednávku na e-mailovou adresu: reference@nkp.cz
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.05.2013 14:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu