Bohuslav Tablic : O literních svazcích Slowákuw s Čechy a Moravany ...
Text dotazu
Potrebujeme spresniť a identifikovať tento záznam:
Bohuslav Tablic : O literních svazcích Slowákuw s Čechy a Moravany v nynější i někdejší době.
In: O literních svazcích Slowákuw s Čechy a Moravany nynější i někdejší době, Praha, 1846, s. 18.
Môžete nám, prosím, pomôcť a poslať nám kompletný bibliografický údaj ?
Odpověď
Dobrý den, podařilo se nám nalézt a ověřit tuto bibliografickou citaci:
Bohuslav Tablic : O literních svazcích Slowákuw s Čechy a Moravany v někdejší i nynější době.
In Časopis Českého museum XVI, 1842, str. 579 - 594.
Informace jsme získali z tohoto pramene:
Bibliografia písomníctva slovenského na spôsob slovníka od najstarších čias do konca r. 1900 : s pripojenou bibliografiou archeologickou, historickou, miestopisnou a prírodovedeckou / sostavil Ľudovít V. Rizner. -- V Turčianskom sv. Martine : Matica slovenská, 1934, sv. VI., str. 3.
Časopis Českého museum můžete v katalozích Národní knihovny nalézt také pod názvem Časopis společnosti wlasteneckého Museum v Čechách. Citovaný časopis je dostupný v Oddělení rukopisů a starých tisků v Národní knihově ČR.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 18:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu