Bohuš Struska
Text dotazu
Hledám knížku, jejímž autorem je Bohuš (Bohumír) Struska. Název titulu zní Vězeň na Angerbachu, jedná se o kratší historickou prózu z období vlády Jindřicha z Lipé. Bohužel chybí v Souborném katalogu České republiky. Pomohli byste mi ji najít?
Děkuji za zprávu.
Odpověď
Dobrý den, nemohla by to být tato kniha, autor je ale jiný, název stejný a v Souborném katalogu (SKC) to je, viz níže?
Hlavni zahlavi      Siroky, Josef
Nazev               Vezen na Angerbachu : historicka povidka z doby krale Jana Lucemburskeho / Josef Siroky
Nakl. udaje         [Kralovice? : s.n.], 1933
Popis (rozsah)      137 s.
Ve fondu            ABD103
Ve fondu            PNG503
Edice               Knihovna "Kralovickeho obzoru" ; sv. ?
Od autora, které ho uvádíte, je následující kniha.
Hlavni zahlavi      Struska, Bohumir, 1896-1983
Nazev               Jiri Radim, rychtar ze Drevce : historicky obraz ze XVII. stoleti / Bohus Struska. Slamena Kacka : povidka z tezkych dob
Nakl. udaje         [V Kralovicich u Plzne : s.n., 1927]
Popis (rozsah)      269, 126 s. ; 19 cm
Edice               Knihovna Kralovickeho obzoru ; [sv. 3]
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Praha
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.03.2021 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu