Bogdan Trojak - recenze na dílo
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit, zda mi nemůžete poradit, ve kterém z periodik by bylo možné najít recenze ke sbírkám Bogdana Trojaka Kuním štětcem (1996), Pan Twardowski (1998), Jezernice (2001)?
Odpověď
Recenze:
Kuním štětcem
Lidové noviny. - (26.4.1997). Příl. Narodní. - S. V.
Alternativa NOVA. - Roč. 3, č. 7 (1997), s. 374-375.
Tvar. - Roč. 8, č. 2 (1997), s. 22-23.
Nové knihy. - Roč. 37, č. 22 (1997), s. 3.
Pan Twardowski
Týden. - Roč. 5, č. 46 (1998), s. 52.
Nové knihy. - Roč. 38, č. 34 (1998), s. 4.
Host. - Č. 8 (1998), s. 96-97.
Tvar. - Roč. 9, č. 15 (1998), s. 22.
Rovnost. - (31.10.1998), s. 9.
Mlada fronta Dnes. - (15.8.1998), s. 14.
Host. - Č. 10 (1998), s. 82-85.
Lidové noviny. - (21.8.1998), s. 12.
Mosty. - Roč. 8., č. 13 (1999), s. 12.
Literární noviny. - Roč. 10, č. 26 (1999), s. 8
Jezernice
Host. - Č. 10 (2001), s. 13-14.
Host. - Č. 2 (2002), s. VI (Recenzní příloha)
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
02.05.2008 14:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu