Bodový systém
Text dotazu
Dobrý den. Nemáte knížky k zapůjčení, které by se zabývaly problematikou bodového systému v České republice? děkuji moc za Vaší odpověď.
Odpověď
Dobrý den, v Národní knihovně ČR máme k bodovému systému k dispozici následující
publikace:
1) NOVOTNÝ, Pavel. Bodový systém a pravidla silničního provozu : úplné znění silničního zákona č. 361/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů : [aktualizováno k 1.8.2006]. Brno : Computer Press, 2006. 72 s. ISBN 80-7226-736-1.
2) Bodový systém do každého auta / [zdroj textu Ministerstvo dopravy]. Havlíčkův Brod : Fragment, 2006. 62 s. ISBN 80-253-0334-9.
3) HÁJEK, Miroslav. Jak nepřijít o řidičský průkaz : 12 bodů hrozí každému : tajemství a záludnosti bodového systému - neplaťte zbytečně pokuty, když nemusíte - pasti na řidiče - práva a povinnosti řidičů - práva a povinnosti policistů - není nutné mít 12 bodů, abyste přišli o řidičský průkaz. Praha : Grada, 2008. 96 s. ISBN 978-80-247-2213-9.
4) Jak přežít nová pravidla silničního provozu a bodový systém. [Česko] : František Beníšek, 2006. 45 s. ISBN 80-903691-4-6.
5) SCHRÖTER, Zdeněk. Nová pravidla a bodový systém : [včetně novely ze dne 25.4.2006]. Praha : Grada, 2006. 102 s. ISBN 80-247-1642-9.
6) Nová pravidla silničního provozu : komentáře novinek, bodový systém, přehled pokut, úplné znění zákona o silničním provozu. Olomouc : Rubico, 2006. 136 s. ISBN 80-7346-064-5.
7) Nová pravidla silničního provozu : zákon o silničním provozu v platném znění, bodový systém a pokuty, vysvětlivky novinek. Beroun : Newsletter, c2006. 64 s. ISBN 80-7350-069-8.
8) BERAN, Tomáš. Nová pravidla silničního provozu : bodový systém a další změny silničního zákona. Brno : Computer Press, 2006. 91 s. ISBN 80-251-0909-7.
9) Pravidla do kapsy : aktuální znění zákona o provozu na pozemních komunikacích, souvisejících předpisů, bodového systému a testových otázek po úpravách v červenci 2007 - pro praxi, autoškolu i školení. Praha : Springer Media CZ, c2007. 267 s. ISBN 978-80-86411-65-1.
Záznamy výše uvedených dokumentů je možné nalézt v elektronickém katalogu NK ČR - http://sigma.nkp.cz/cze/nkc, informace o možnostech výpůjčky naleznete pod ikonou Exempláře.
Pokud byste měla zájem také o články o bodovém systému, můžete využít naší databázi ANL - Články v českých novinách, časopisech a sbornících (http://sigma.nkp.cz/cze/anl). Do pole předmět můžete zadat např. bodový and systém nebo bodov? and systém? (znaménko ? v dotazu nahrazuje 1 a více znaků, výraz rozšiřuje). Databáze ANL je však pouze bibliografická, některé články sice mohou obsahovat plný text, avšak přístup k němu je omezen pouze na počítače Národní knihovny.
Existují i plnotextové databáze článků, např. Anopress nebo Newton, které můžete využít v knihovnách na základě čtenářského průkazu. K databázi Anopress má přístup i NK ČR ze svých počítačů (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_infozdr.php3#anopress),
databázi Newton zpřístupňuje např. Městská knihovna v Praze (http://www.mlp.cz/databaze.htm - odkaz Internetové databáze přístupné v knihovně).
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2008 16:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu