Bluetooth přenos senzorových dat
Text dotazu
Dobrý den, hledám podklady v českém jazyce pro zpracování bakalářské práce na téma přenosu dat ze senzorů (především teplotního senzoru) pomocí bezdrátové technologie Bluetooth
Odpověď
Dobrý den,
pro základní informace Vám můžeme doporučit například článek, který jsme nalezli pomocí vyhledávače Google se zadáním hesla: přenos dat teplotní senzory bluetooth:
http://www.automatizace.cz/article.php?a=333
Dále Vám můžeme doporučit následující literaturu (jedná se o výběr), kterou jsme nalezli v souborném katalogu Caslin (www.caslin.cz) se zadáním hesla bluetooth.
Jak na Bluetooth / Josef Tkáč. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2005. -- 84 s. : barev. il. ; 21 cm
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA007 [KNAV Praha] -- sign. I 16 TKAC
ABA013 [STK Praha] -- sign. A 41218
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1156.267
JIG001 [Městská knihovna Jihlava]
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 228850
LIA001 [Krajská věd. knih. Liberec] -- sign. F 45848
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-166.648
OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 292.855
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 261920
PND002 [ZČU - Pedagogická knihovna. Plzeň] -- sign. PEDKNM1096
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. N178451
ZLG001 [Krajská knihovna F.Bartoše Zlín]
Bluetooth : connect without cables / Jennifer Bray, Charles F. Sturman ; [foreword by Tom Siep]. -- 2nd ed.. -- Upper Saddle River : Prentice Hall PTR, c2002.
Ve fondu OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 259673
Bluetooth operation and use / Robert Morrow. -- New York : McGrawHill, c2002. -- xviii, 567 s. : il..
Ve fondu ABA013 [STK Praha] -- sign. A 39977
ABD015 [FEL ČVUT - Ústřední knihovna Praha]
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 257509
Bezpečnost bezdrátové komunikace : jak zabezpečit Wi-Fi, Bluetooth, GPRS či 3G / Rita Pužmanová. -- Vyd. 1.. -- Brno : CP Books, 2005. -- 179 s. : il. ; 23 cm
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA013 [STK Praha] -- sign. A 42259
ABD015 [FEL ČVUT - Ústřední knihovna Praha]
ABD016 [FS ČVUT - Ústřední knihovna Praha]
ABD018 [FJFI ČVUT - Ústřední knihovna Praha]
ABD066 [Fakulta dopravní ČVUT Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-1160.758
BOG001 [Městská knihovna Brno]
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 232240
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 1-167.181
OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 294.428
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 262693
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 31B12507
TAG001 [Městská knih. Tábor]
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. N190315
Možnosti výpůjček se řídí knihovními řády jednotlivých knihoven. Můžete se také obrátit na nejbližší knihovnu a požádat o zprostředkování meziknihovní výpůjční služby.
Obor
Výpočetní technika
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.07.2009 13:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu