biopotraviny
Text dotazu
autoři biopotravin
Odpověď
Dobrý den, bohužel nevíme, co přesně máte na mysli spojením "autoři biopotravin". V případě, že Vás zajímají ekologičtí zemědělci, producenti biopotravin apod. doporučujeme Vám k nahlédnutí například následující stránky:
* Seznamy ekologického zemědělství k 31.12.2007 na stránkách Ministerstva zemědělství ČR - http://www.mze.cz/Index.aspx?typ=2&ch=73&ids=539&val=539
* PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců ČR - http://www.pro-bio.cz/cesky.htm
* Ročenka ekologického zemědělství 2007 - http://www.bioinstitut.cz/publikace/documents/RocenkaEZ_2007-cela-FINAL.pdf
Obecné informace o biopotravinách a ekologickém zemědělství můžete nalézt také na těchto stránkách:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bioprodukt
http://www.asz.cz/cs/zpravy-z-tisku/ekologicke-zemedelstvi/
http://www.bioweb.cz
http://www.biosfera.cz
http://www.agronavigator.cz/ekozem/
Pokud budete mít zájem o podrobnější informace, prosím upřesněte svůj dotaz, případně se můžete obrátit také na obdobnou službu Zemědělské a potravinářské knihovny s názvem Infopult - http://www.agronavigator.cz/ptejte_se.asp .
Obor
Biologické vědy
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
12.03.2008 18:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu