-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den, prosím o doporučení zdroje informací o biochemických procesech v kávové zrně od zpracování kávy u farmářů (fermentace, sušení) po pražení (Maillardovy reakce, aj.). Life-stylové knihy o kávě, například od Petry Veselé, mám. Zajímají mě více vědecké zdroje ohledně těchto procesů. Pražím kávu a chci více porozumět tomu, co se děje s kávou než se dostane zákazníkům. Zároveň nejsem chemik.
Děkuji.
Dobrý den,
snažili jsme se najít literaturu, kterou žádáte.
Většinou jde o anglické tituly:
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000119161&local_base=UZP01&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000210770&local_base=UZP01&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000079802&local_base=UZP01&format=999
https://acta.mendelu.cz/media/pdf/actaun_2016064041279.pdf
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000135050&local_base=UZP02&format=999
https://acta.mendelu.cz/58/4/0177/
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000127827&local_base=UZP02&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000111423&local_base=UZP02&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000097639&local_base=UZP02&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000096313&local_base=UZP02&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000084473&local_base=UZP02&format=999
https://aleph.uzei.cz/F?func=direct&doc_number=000065180&local_base=UZP02&format=999
Doporučujeme, sledovat u publikací, popř. článků, seznam použité literatury - možná se vám i z toho bude něco hodit.
Zemědělství
Praha
Knihovna Antonína Švehly
04.12.2018 10:00