Bílá kniha
Text dotazu
Dobrý den,potřebuji zjistit a už jsem zapomněl a
nikde to nemůžu najít.Jak se jmenuje tak zvaně bílá kniha (je v bílém obalu)
o revoluci v listopadu 89 v Praze?
Toto kniha je podobná knize (černá kniha) Sedm pražských dnů 21 - 27.srpna
1968.Ale pojednává o listopadu 1989.
Odpověď
Dobrý den,
s největší pravděpodobností se jedná o knihu Deset pražských dnů : (17.-27. listopad 1989) : dokumentace. 1. vyd. Praha : Academia, 1990. ISBN 80-200-0340-1.
Kniha má bílé desky, provedením, názvem i výpravou je podobná knize Sedm pražských dnů ( Sedm pražských dnů : 21.-27. srpen 1968 : dokumentace. 1.vyd. Praha: Academia, 1990. ISBN 80-200-0237-5 ). Obě knihy vyšly v nakladatelství Academia v roce 1990.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2008 10:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu