"Bílá kniha"
Text dotazu
Dobrý den,potřebuji zjistit a už jsem zapoměl a nikde to nemůžu najít.Jak se jmenuje tak zvaně bílá kniha (je v bílém obalu) o revoluci v listopadu 89 v Praze?
Toto kniha je podobná knize (černá kniha) Sedm pražských dnů 21 - 27.srpna 1968.Ale pojednává o listopadu 1989.
Odpověď
Dobrý den,
jedná se o tento titul:
Deset pražských dnů (17.-27. listopad 1989). -- Praha : Academia,
1990. -- 672 s ISBN: 80-200-0340-1
Obě knihy máme v našem fondu a vzhledově odpovídají Vašemu popisu a
stejné edici.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
01.12.2008 11:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu