Bibliografie české knižní tvorby
Text dotazu
Někdy v 70. letech byl vydán "katalog" knih vydaných v letech 1945 až snad 1963, ve dvou svazcích, myslím až po písmeno K(autoři).Měl jsem to kdysi půjčené z knihovny a protože neznám název, nemohu půjčku případně opakovat.Jak se to jmenovalo a byla vydána písmena až do Z ? Jsem 64letý poč.amater a asi neumím ve Vašich databázích hledat. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, domníváme se, že se jedná o dílo:
Bibliografie české knižní tvorby: 1945-1960. 5 svazků.
Díl I. A-G a díl II. H-K vyšly v roce 1973 ve Státním ped. nakl. v Praze Díl III.-V. (L-Ř, S-Ž a Rejstřík překladů) vyšly v letech 1994-1996 v nakl. SOVA v Praze.
V bázi NKC nebo SKC - souborný katalog (http://sigma.nkp.cz/F/) - zadejte název (Bibliografie české knižní tvorby) do pole Název - bude vyhledáno všech 5 dílů.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.11.2007 12:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu