Bibliografie Antonína Norberta Vlasáka (*1812 +1901)
Text dotazu
Vážení, mohli by jste mi sdělit, kde najdu kompletní seznam knih, které napsal Antonín Norbert Vlasák ať již sám nebo jako spoluautor.
Odpověď
Dobry den,
bohuzel ziskat kompletni bibliografii autora 19. stoleti neni zatim zcela jednoduche. K ziskani soupisu del slouzi:
Ceska narodni bibliografie - ktera je kompletni od roku 1900 do soucasnosti, 19. stoleti se postupne zpracovava http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=cnb - nalezeno
13 zaznamu
Bibliografie 19. stoleti - naskenovany katalog sestaveny na zaklade sbirek vybranych knihoven http://katif.nkp.cz / Bibliografie 19. stoleti / Veh-Vrh / zaznamy c. 31-41
Pro uplnost by bylo nutne dale pouzit tistene bibliografie 19. stoleti (dostupne napr. v Referencnim centru NK CR), naskenovane katalogy knihoven - predevsim katalog Knihovny Narodniho muzea - http://nris.nkp.cz .
Doporucujeme Vam kontaktovat knihovny v miste pusobeni autora, treba maji vypracovanou resersi jeho dila, v nasich sbirkach zpracovana bibliografie neni.
Dalsi informace je mozne nalezt prostrednictvim internetu, zde se jedna vetsinou o zivotopisna data doplnena informacemi o publikacni cinnosti, nebo take lze vyuzit biograficke slovniky.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 14:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu