bibliografie (ANL)
Text dotazu
Dobrý den, potřebuji přesnou bibliografii fejetonů Ludvíka Vaculíka, které vydal v roce 2006. Váš katalog mi vyhledal údaje pouze od června do konce roku 2006. Chtěla bych se tedy zeptat, zda je v systému nějaká chyba, či je chyba v mém zadávání informací do systému. Děkuji.
Odpověď
Dobry den, terminem presnou bibliografii fejetonu Ludvika Vaculika mate nejspis na mysli - uplny seznam bibliografickych zaznamu fejetonu, ktere vysly v roce 2006. Bohuzel vam nemuzeme uplnost zarucit, protoze nase clankova databaze ANL je zpracovavana vyberove. (Je ale pravda, ze  clanky Ludvika Vaculika by nejspis zpracovatele neopomneli vybrat).
Predpokladam, ze jste tedy vyhledavala v clankove databazi (ANL), ktera je volne pristupna na webu Narodni knihovny CR http://sigma.nkp.cz/F/.
Resersni dotaz lze zadat:
3) ANL Slova-Autoři/Korp.= vaculík AND Slova-Všechna pole= ludvík + Filtr (rok vydání) 40 zazn.
2) ANL Slova-Autoři/Korp.= vaculík AND Slova-Všechna pole= ludvík 882
1) ANL Slova-Autoři/Korp.= vaculík 1218
Ctyricet zaznamu lze jeste editovat a vybrat opravdu jen ty, ktere vas zajimaji.
Dotaz jsem zkusila zadat, v resersi jsou zastoupeny clanky (forma a zanr
fejeton) z celeho roku 2006, system mi vyhledal i clanky napr. z kvetna 2006. Myslim si, ze nejvic fejetonu v roce 2006 bylo uverejneno v druhe polovine roku, proto se v databazi jine mesice skoro nevyskytuji. Mozna, ze jste zadavala jako zdroj dokumentu jen Lidove noviny a tam jsou opravdu zaznamy pouze od cervna do konce roku. Ty dva drivejsi bibliograficke zaznamy fejetonu L. Vaculika jsou z Literarnich novin.
Zaznamy prevzaty z ANL:
Vaculík, Ludvík, 1926-
Ale to je jiná otázka / Ludvík Vaculík
In: Literární noviny. -- ISSN 1210-0021. -- Roč. 17, č. 20 (20060515), s. 1
* fejetony
Vaculík, Ludvík, 1926-
Jaro je tady / Ludvík Vaculík
In: Literární noviny. -- ISSN 1210-0021. -- Roč. 17, č. 14 (20060403), s. 1
* fejetony
Vaculík, Ludvík, 1926-
Po volbách / Ludvík Vaculík. -- il.
In: Lidové noviny. -- Praha. -- ISSN 0862-5921. -- Roč. 19, č. 137 (20060613), s. 12
* fejetony
Vaculík, Ludvík, 1926-
Reisenauerová / Ludvík Vaculík. -- il.
In: Lidové noviny. -- Praha. -- ISSN 0862-5921. -- Roč. 19, č. 131 (20060606), s. 12
* fejetony
Vaculík, Ludvík, 1926-
Strážnická míra / Ludvík Vaculík. -- il.
In: Lidové noviny. -- Praha. -- ISSN 0862-5921. -- Roč. 19, č. 143 (20060620), s. 12
* fejetony
Vaculík, Ludvík, 1926-
Ze slavnosti / Ludvík Vaculík. -- il.
In: Lidové noviny. -- Praha. -- ISSN 0862-5921. -- Roč. 19, č. 149 (20060627), s. 12
* fejetony
a dalsi
Bohuzel jste nenapsala postup, jakym jste zadavala resersni dotaz, tak nemuzeme urcit, v cem byla chyba.
Pokud byste potrebovala jeste nejake dalsi informace, napiste.
Dotaz muzete tez konzultovat s pracovniky Ustavu pro ceskou literaturu AV CR http://www.ucl.cas.cz/.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.02.2008 09:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu