bibliograficky zaznam
Text dotazu
Panie, pani, v monografii Slovensko v drame Europy od Prof. JUDr. Jozefa A. Mikusa, ktora vysla r.1955 po francuzsky v Parizi a vpo anglicky r. 1962 v USA je odkaz na publikaciu Boris Mirkine-Guetzevich: La Tch0coslovaquie s rokom vydania 1930, pricom je udane, ze uvod do nej napisal Jaques Ancel a vysla v kolekcii Bibliothéque d\'histoire et de politique. Zialbohu, nenasiel som nikde tuto monografiu, takze zdvorilo Vas pozdravujuc si Vas dovolujem poprosit, ak knihu mate vo svojich fondoch, co predpokladam, aby ste mi poslali jej presny bibliograficky zaznam. Vdacim sa Vam za Vasu promptnu odpoved.
Odpověď
Kniha v nasich fondech je, zatim neni elektronicky zpracovana, takze ji najdete pouze v naskenovanych katalozich Katif: http://katif.nkp.cz/ Generální katalog I \ Mil - Musik \ Minas-Mirn \ zaznam cislo 1376.
V knize skutecne je uvod Jacquesa Ancela (s. 6-10). Vroceni ale neni 1930, nybrz 1929. Coz jsem overil podle knihy.
Zaznam:
MIRKINE-GUETZEVITCH, B., TIBAL, André. La Tchécoslovaquie. Paris : Librairie Delagrave, 1929. 119 s. Bibliotheque d'histoire et de politique. Documents de politique contemporaine.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 15:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu