bibliograficky udaj, I. Bachmannová
Text dotazu
Dobry den, jednou jsem si ve studovne casopisu vypsala neco z clanku \"Co jsem v Rime videla a slysela\" ( Týdeník A2 z roku 2005, cislo 6). Nemuzu ted najit cisla stranek, ne kterych clanek byl, ani jmeno toho, kdo clanek pripravil. Mohli byste mi prosim tuto bibliografickou informaci dohledat? Nutne ji shanim. V mistni knihovne casopis neznaji...
Odpověď
Dobrý den,
přesná citace článku, o kterou jste nás žádala, by měla být:
BACHMANNOVÁ, Ingeborg. Co jsem v Římě viděla a slyšela. A2 kulturní týdeník. 2005, č. 6, s. 26-27. ISSN 1801-4542.
- pozn. název časopisu by měl být kurzívou
(článek přeložila Michaela Jacobsenová.)
Toto periodikum je také dostupné online na http://www.tydenika2.cz/ .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 14:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu