bibliografické údaje starších zahraničních publikací
Text dotazu
Prosím Vás o radu, kde bych našla úplné bibliografické údaje k starším zahraničním publikacím, jako např.: BOLK L - GOPPERT E : Handbuch der vergleichenden Anatomie der Wirbeltiere. V. Band 1938...? ... a další z let 1948, 51, 53, 82.
Odpověď
Dobry den, pro overovani a doplnovani citaci muzete vyuzit napr. KVK Karlsruher Virtueller Katalog (http://www.ubka.uni-karlsruhe.de/hylib/en/kvk.html), ktery umoznuje soubezne vyhledavat v soubornych katalozich nemeckych spolkovych zemi, v katalozich evropskych knihoven a katalogu Kongresove knihovny ve Washingtonu.
Vami uvedeny titul jsme overovali i v soubornem katalogu WorldCat (OCLC FirstSearch), ale krome nize zminenych vydani jsme jina jiz nenasli.
Handbuch der vergleichenden anatomie der wirbeltiere / herausgegeben von weiland Louis Bolk, Ernst Göppert, weiland Erich Kallius [und] weiland Wilhelm Lubosch. Berlin ; Wien : Urban & Schwarzenberg, 1931-38. 6 tomes en 7 vol. : illus. (part col.) col. plates, diagrs. ; 26 cm
Bd.1. 1931. xvi, 752 s., 10 pl.-bl. : ill.
Bd.2.1. 1934. x, 840 s. : ill.
Bd.2.2. 1934. vii, S. 841-1444 : ill.
Bd.3. 1937. xvi, 1018 s. : ill.
Bd.4. 1936. xii, 1016 s. : ill.
Bd.5. 1938. xxii, 1106 s. : ill.
Bd.6. 1933. xii, 854 s., 5 pl.-bl. : ill.
Gesamt-Inhaltsübersicht, Gesamt-Sachverzeichnis. 1938. 191 s.
Handbuch der vergleichenden Anatomie der Wirbeltiere / Louis Bolk. Amsterdam : Asher
Bd.1. Neudr. 1967. XVI, 752 S. : Ill.
Bd.2.1. Neudr. 1967. X, 840 S. : Ill.
Bd.2.2. Neudr. 1967. VII S., S. 841 - 1444 : Ill.
Bd.3. Neudr. 1967. XI, 1018 S. : Ill.
Bd.4. Neudr. 1967. XII, 1016 S. : Ill.
Bd.5. Neudr. 1967. XXII, 1106 S. : Ill.
Bd.6. Neudr. 1967. XII, 854 S. : Ill.
Bd.7. Gesamt-Inhaltsübersicht, Gesamt-Sachverzeichnis. Neudr. 1967. 191 S.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.01.2008 16:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu