Bibliografické soupisy knih vydaných SNKLU
Text dotazu
Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat zda-li tyto knihy máte v depozitu.
1)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1953 - 1962
2)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1965 - 67
3)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1963 - 64
4)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1966 - 70
5)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1973 - 1980
6)Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1980 - 1985.
V předmětu tazatel uvedl "Saša Mouchová"
Odpověď
Odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
Název SNKLU užíván v letech 1961-1965, v letech 1953-1960 SNKLHU a od roku 1966 Odeon.
Sestavovatelka bibliografií se jmenuje Mouchová Stanislava.
V el. katalogu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje na http://aleph.svkpl.cz evidujeme tyto soupisy nakladatelství SNKLU:
Signatura: 152644/53-62. Bibliografický soupis knih vydaných SNKLU v letech 1953-1962 / sest. Zdeňka Broukalová a Saša Mouchová ; uspoř. Rudolf Lužík. -- Praha : Státní nakladatelství krásné literatury a umění, 1964. --  491, [3] s.
Signatura: 152644/63-64. Bibliografický soupis knih vydaných [SNKLU] v letech 1963-1964 / sest. Zdeňka Broukalová a Saša Mouchová ; uspoř. Rudolf Lužík ; úvod Jaroslav Průšek. Bibliografický soupis reprodukcí vydaných v letech 1953-1964 / sest. Jitla Mědílková. -- Praha : SNKLU, 1966. --  234, [4] s.
V el. katalogu http://aleph.svkpl.cz evidujeme tyto soupisy nakladatelství Odeon:
Signatura: 152644/65-67. Bibliografický soupis knih vydaných v letech 1965-1967 / sest. Saša Mouchová. Bibliografický soupis reprodukcí vydaných v letech 1965-1967 / sest. Jiřina Mědílková. -- Praha : Odeon, 1971. --  221, [3] s.
Signatura: 152644/68-72. Bibliografický soupis knih vydaných [v Odeonu] v letech 1968-1970 a v letech 1971-1972 / sest. Saša Mouchová a Zdeňka Broukalová ; uspoř. Rudolf Lužík. -- Praha : Odeon, 1975. --  278, [2] s.
Signatura 31A22680/73-80. Bibliografický soupis knih vydaných Odeonem v letech 1973-1980 / sestavili Josef a Saša Mouchovi. Bibliografický soupis reprodukcí vydaných Odeonem v letech 1968-1980 / sestavila Helena Podstránská. -- Praha : Odeon, 1983. --  515 s.
Signatura 31A22680/81-85. Bibliografický soupis knih vydaných v letech 1981-1985 / sestavili Josef Moucha a Saša Mouchová. Bibliografický soupis reprodukcí vydaných v letech 1981-1985 / Eva Oborská. -- Praha : Odeon, 1987. --  301 s.
Ediční řady jsou též uvedeny v publikaci:
Signatura: 91836. Několik pohledů na vydávání klasické literatury v SNKLHU / [připravil kolektiv pracovníků SNKLHU]. -- Praha : Propagační odbor SNKLHU, 1955. --  139 s.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
17.01.2014 18:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu