bezpečnost práce
Text dotazu
Dobry den, byla mi zadana seminarni prace na tema: ochrana zdravi a bezpecnost prace v procesu vyroby. Bylo by mozne mi zjistit vhodnou literaturu na toto tema?
Odpověď
Dobrý den,
Nejprve bychom Vám chtěli doporučit výstupy zdarma ke stažení na adrese: http://www.vubp.cz/index.php/publikace-ke-stazeni , http://www.suip.cz/bezpecnost-prace/bezpecny-podnik/
Další seznam vychází z nabídky Národní knihovny ČR na adrese: http://aleph.nkp.cz :
SKOČILASOVÁ, Blanka. Bezpečnost a spolehlivost ve výrobě. 1. vyd. Ústí n.L. [i.e. nad Labem]: Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2012. 130 s. Skripta. ISBN 978-80-7414-484-4.
ŠENK, Zdeněk. 1309 testových otázek BOZP: jedinečný zdroj informací pro OZO BOZP. 1. vyd. Olomouc: ANAG, 2011. 415 s. Práce, mzdy, pojištění.ISBN 978-80-7263-647-1.
5S pro operátory: 5 pilířů vizuálního pracoviště. 1. vyd. [Brno]: SC&C Partner, ©2009. x, 105 s. Shopfloor series. ISBN 978-80-904099-1-0.
ŠENK, Zdeněk. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci: prakticky a přehledně podle normy OHSAS. 2., aktualiz. vyd. Olomouc: ANAG, 2012. 311 s. Práce, mzdy, pojištění. ISBN 978-80-7263-737-9.
BAUMRUK, Jaroslav. Analýza rizik při práci: příručka pro zaměstnavatele. 3., dopl. a přeprac. vyd. Praha: Státní zdravotní ústav Praha v nakl. Fortuna, 2002. 136 s. ISBN 80-7071-209-0.
Bezpečné pracoviště: program pro malé a střední podniky. Praha: Institut výchovy bezpečnosti práce, 1996. 6, [4] s. ISBN 80-85022-28-1. – stručný soupis nařízení a kontaktních pracovišť
Svou seminární práci můžete rozšířit o články na toto téma, kde na adrese http://aleph.nkp.cz zvolíte bázi ANL, která obsahuje citace článků do roku 2011. Následující léta jsou dostupná pouze z počítačů knihovny z databáze Anopress, neboť jsme nuceni respektovat licenční podmínky. V bázi NKC můžete hledat i zahraniční monografie a periodika  na dané téma
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.10.2014 10:17
Anonym píše:
Čtvrtek 10.03.2016 18:00
Dobrý den, mne pomohla publikace http://www.evisnet.cz/knihy[…]ch-a-nad-volnou-hloubkou-14 ....
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu