bezpečnost obyvatelstva
Text dotazu
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda-li existují materiály na téma: "Národní bezpečnost
a ochrana obyvatelstva... Děkuji za pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
záznamy o knihách z fondu Národní knihovny ČR Vám doporučujeme vyhledávat na internetové adrese http://www.nkp.cz , záložka Katalogy a databáze, báze Online katalog NK ČR.
Do vyhledávacího formuláře zadáte klíčová slova (např. národní bezpečnost, ochrana, bezpečnostní politika, mezinárodní bezpečnost, apod.) a pokud chcete záznamy pouze v češtině, zfiltrujete na češtinu. Obdobným způsobem můžete vyhledávat záznamy o článcích v bázi  České články (ANL).
Uvádíme příklad takto získaných záznamů:
-Bezpečnostní budoucnost České republiky : otázky, výzvy, problémy : sborník statí ke konferenci "Česká bezpečnostní politika a její perspektivy" : Praha, listopad 2005 / [připravil Miloš Balabán]. -- Praha : Ministerstvo obrany ČR - Agentura vojenských informací a služeb, 2005. -- 199
-Hledání českých zájmů. Mezinárodní bezpečnost / Petr Drulák, Vít Střítecký a kol.. -- Praha : Ústav mezinárodních vztahů, 2010. -- 202
-Kapitoly o bezpečnosti / Miloš Balabán, Libor Stejskal a kolektiv. -- 2., změn. a dopl. vyd.. -- Praha : Karolinum, 2010. -- 483 s.
Tato kniha obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
-Mezinárodní a národní bezpečnost / Pavel Gavlas. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha, 2007. -- 207 s., [19] s.
-Právo bezpečnosti a obrany ČR : studijní texty / Radim Vičar. -- Vyd. 1.. -- Brno : Univerzita obrany, 2010. -- 138 s.
U každého záznamu naleznete ikonku exempláře, kliknutím na ni zjistíte, zda je možné si knihu vypůjčit pouze do studovny anebo absenčně. K výpůjčce knihy je zapotřebí průkaz čtenáře NK ČR, https://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2012 10:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu