Bezdrátový přenos dat - bluetooth, IrDa
Text dotazu
Dobrý den,ve škole nám zadali zpracovat seminární práci v rozsahu alespoň 8 stran na téma bezdrátový přenos dat(hlavně bluetooth a IrDa).Existují knihy nebo internetové stránky,které mohu použít k vypracování? Děkuji a přeji hezký den
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. K vašemu dotazu je více zdrojů v anglickém jazyce (pokud by jste měl o ně zájem v rámci Ptejte se knihovny, stačí nám napsat).
Zde je dostupná srozumitelná literatura pro začátečníka:
Online články:
Wikipedie. Bezdrátová komunikace [online]. Dostupný na WWW: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Bezdr%C3%A1tov%C3%A1_komunikace>
Wikipedie. Bluetooth [online]. Dostupný na WWW: <http://cs.wikipedia.org/wiki/Bluetooth>
Wikipedie. IrDA [online]. Dostupný na WWW: < http://cs.wikipedia.org/wiki/IrDA>
PENN, Ivo. Bezdrátová Bluetooth technologie [online]. Dostupný na WWW: <http://fei1.vsb.cz/wofex/2003/paper/p2612/penn_ivo.pdf>
Knihy:
TKÁČ, Josef. Jak na Bluetooth. 1. vyd. Praha : Grada, 2005. ISBN 80-247-1081-1.
Ve fondu:
ABA001 [NK ČR / National Library CR - Praha]
ABA007 [KNAV / Library of the ASCR - Praha]
ABA013 [STK / State Tech. Lib. - Praha]
BOA001 [Moravská zemská knihovna / Moravian Lib. - Brno]
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna / Central Bohemian Rsrch. Lib. - Kladno]
LIA001 [Krajská vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Liberec]
OLA001 [Vědecká knihovna / Rsrch. Lib. - Olomouc]
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna / Moravian-Silesian Rsrch. Lib. - Ostrava]
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih. / VSB - Ostrava Tech. Univ. - Cen. Lib.]
PND002 [ZČU - Pedagogická knihovna. / West Bohemia Univ.- Educ. Lib. - Plzeň]
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna / North Bohem. Rsrch. Lib. - Ústí nad Labem]
BAHENSKÝ, Zbyšek. Počítač v kapse : všechno o kapesních počítačích, chytrých telefonech atd. : druhy kapesních počítačů, operační systémy, příslušenství kapesních počítačů, komunikační technologie: IrDA, Bluetooth, Wi-Fi-, připojení k internetu ... . 1. vyd. Praha : Vogel Burda Communications , 2004. ISBN 80-85986-44-2
Ve fondu :
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu