Bezdomovectví a sociálně patologické jevy
Text dotazu
Dobrý den, potřeboval bych poradit s literaturou k bakalářské práci na téma Bezdomovectví nebo Sociálně-patologické jevy. Předem mockrát děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
Uvádíme několik příkladů záznamů o literatuře k Vašemu tématu :
1) klíčové slovo "bezdomovectví"
[Č.záznamu: 001811866]
Bezdomovectví / Táňa Průdková, Přemysl Novotný. -- 1. vyd.. -- Praha : Triton, 2008. -- 93 s. ; 20 cm
[Č.záznamu: 001813286]
Bezdomovci [elektronický zdroj]. -- [Brno : Tomáš Vokoun], http://www.bezdomovci.estranky.czhttp://www.bezdomovci.estranky.cz
[Č.záznamu: 002449146]
Bezdomovectví jako alternativní existence mladých lidí / Marie Vágnerová, Ladislav Csémy, Jakub Marek. -- Vyd. 1.. -- Praha : Karolinum, 2013. -- 339 s. : il., 1 mapa ; 24 cm
[Č.záznamu: 002414995]
Dvacet let vývoje bezdomovectví v naší společnosti : rozšířený sborník z konference Charity Olomouc konané u příležitosti 10. ročníku "Dnů o bezdomovectví" a v rámci oslav 20. výročí vzniku střediska Samaritán pro lidi bez domova : [Olomouc, 22. listopadu 2011]. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Charita Olomouc, 2012. -- 70 s. : il. ; 21 cm
[Č.záznamu: 002109243]
Specifika žen mezi lidmi bez domova : sborník z konference : Olomouc, prosinec 2009. -- Olomouc : Charita Olomouc, 2010. -- 44 s. : il. ; 21 cm
2)klíčová slova "sociálně patologické jevy"
[Č.záznamu: 001794970]
Bezdomovectví a bezdomovci z pohledu kriminologie : závěrečná zpráva / zpracovaly Markéta Štěchová (odpovědná řešitelka), Marina Luptáková, Bedřiška Kopoldová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Institut pro kriminologii a sociální prevenci, 2008. -- 111 s. ; 21 cm
[Č.záznamu: 000770125]
Sociálně patologické jevy dětí a mládeže v České republice / František Stejskal, Milan Kný, Jan Votruba. -- Vyd. 1.. -- Praha : Policejní akademie České republiky, 1999. -- 100 s. : il. ; 29 cm
[Č.záznamu: 001860447]
Sociální patologie : analýza příčin a možnosti ovlivňování závažných sociálně patologických jevů / Slavomil Fischer, Jiří Škoda. -- Vyd. 1.. -- Praha : Grada, 2009. -- 218 s. : il., faksim. ; 21 cm
Uvedené záznamy jsou vyhledané v bázi NKC Národní knihovny, ve které můžete vyhledat i další literaturu, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze.
Můžete si také u nás nechat zpracovat rešerši na toto téma. Jedná se ale o službu placenou, podmnky pro zadání rešerše naleznete na
http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/knihy-a-clanky-na-vybrane-tema
a http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.http://www.nkp.cz/sluzby/reserse .
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
08.01.2015 15:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu