Berní rula 1654
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o informaci, zda se v Berní rule z roku 1654 nachází jméno Kašpar Žilán (Kašpar Zylan) mlynář z Volduch, Plzeňsko. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
v rejstříku k Berní rule z roku 1654, jsme nalezli:
Zylan, Kašpar. Okres Plzeň. Obec Volduchy. Soudní okres Rokycany. Panství/statek Osek. Zapsaný jako sedlák.
Použité zdroje
Berní rula: generální rejstřík ke všem svazkům (vydaným i dosud nevydaným) berní ruly z roku 1654 doplněný (tam, kde se nedochovaly) o soupis poddaných z roku 1651. Praha: Libri. sv. 2 s. 2177. ISBN 80-7277-058-6. Dostupné také z: https://kramerius5.nkp.cz/[…]/uuid:cb219e50-a399-11e5-b770-5ef3fc9ae867
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.02.2021 14:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu