Básník Jaroslav Želiva
Text dotazu
Dobrý den!
Měl bych dotaz.
V roce 2013 má výročí narození básník Ferdinand Rýpar ml., který psal pod uměleckým jménem Jaroslav Želiva. Psal básně a napsal dvě divadelní hry.
Máte od něj v knihovně nějaké dílo?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
v našem fondu se nacházejí tato díla:
AIM, Vojtěch Bořivoj. Vzkříšení na vsi [hudebnina]: mužskýs sbor. Na slova Jaroslava ŽELIVY. Praha: Hudební matice umělecké besedy, 1940. 7 s.
ŽELIVA, Jaroslav. Polární země: verše. Vyškov, 1907. 44 s.
ŽELIVA, Jaroslav. Bilé chiméry: verše. Těšetice, 1904.
ŽELIVA, Jaroslav. Kde dohořely hvězdy: verše. [Příbor: nákl. vl.], [1903]. 53 s.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
25.03.2014 09:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu