básně o mamince
Text dotazu
dobrýde.máte náke básne o mamince ?
Odpověď
Dobry den, ze zadani Vaseho dotazu neni uplne jasne, zda mate na mysli basne z ceske literatury nebo mohou byt i od cizich autoru prelozenych do cestiny, pripadne v jakem jazyce, ale hlavne pro jaky vekovy stupen (mladsi deti, mladez, dospeli).
Vybrali jsme pro Vas nekolik titulu, viz nize:
TOMEK, Vaclav. Maminka. Praha: Manibus propriis, 1999. Signatura NK CR 54 H 229482
SEIFERT, Jaroslav. Maminka. Praha: Mlada fronta, 1997. Signatura NK CR 54 K 055783, 54 K 071577, SF III 018590
SEIFERT, Jaroslav. Sel malir chude do sveta. Praha: Akropolis, 2003. Signatura NK CR 54 F 072932, 54 F 081099
BLATNY, Ivan. Kyticka pro maminku. Brno: Blok, 1996. Signatura NK CR 54 H 166853
Narodni knihovna CR zpristupnuje volne na svych webovych strankach www.nkp.cz svoje katalogy a databaze. Pres katalogy a databaze , elektronicky katalog (NKC) http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=nkc si muzete sama vyhledat literaturu, ktera Vas zajima, bud podle autoru, klicovych slov (predmetovych hesel), roku vydani apod.
Pokud mate platny ctenarsky prukaz NK CR, muzete si knihy objednat primo z jakehokoli pocitace pripojeneho na internet.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.10.2008 14:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu