Báseň Josefa Kainara Fotbalisté
Text dotazu
Prosíme o informaci, která básnická sbírka Josefa
Kainara obsahuje báseň Fotbalisté.
Děkujeme za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
předem se velmi omlouváme, že na Váš dotaz odpovídáme až dnes. Vyhledávání v dokumentech bylo časově náročnější.
Báseň "Fotbalisté" je součástí Kainarovy sbírky Říkadla.
Tato sbírka je součástí výboru spisů Josefa Kainara:
* KAINAR, Josef. Veliké lásky a sny.  1. souborné vyd. Praha :
Československý spisovatel, 1989.
Doplněná o krásné ilustrace Zdeňka Seydla vyšla nově v roce 2008:
* KAINAR, Josef. Říkadla / napsal Josef Kainar ; ilustroval Zdenek Seydl/.
Vyd. 3., přeprac. s novými ilustracemi podle 2. vyd. V Praze : Knižní klub, 2008. ISBN 978-80-242-2267-7.
Předchozí vydání:
* KAINAR, Josef. Říkadla 2., přeprac. vyd., (v SNDK 1. vyd.). Praha : SNDK, 1961.
* KAINAR, Josef. Říkadla.  1. vyd. Praha : Družstvo Dílo, 1948.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.10.2010 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu