barmanka
Text dotazu
vse o povolání barmanky
Odpověď
Dobrý den, myslím, že vše potřebné byste mohla najít na této internetové adrese:
http://is.muni.cz/th/174257/pedf_b/Bakalarska_prace_Gotthardova.pdf
Barmanství se věnují i další webové stránky, např.:
http://www.bartender.iplace.cz/
http://www.michanenapoje.cz/
Pro získání informací je možné využít i tištěné dokumenty, např.:
BERK, Sally Ann. Receptář mistra barmana. [Praha] : Slovart, 1999. 253 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-7209-165-4 (váz.)
Koktejly : barmanův průvodce od A do Z : více než 300 moderních míchaných nápojů / [redakce českého vydání Nina Holubovská, Ivana Nováková, Regina Hořejší]. Čestlice : Rebo, 2004. 316 s. : barev. il. ; 28 cm ISBN 80-7234-364-5 (kroužková vazba)
BarLife : časopis pro majitele, manažery a barmany gastronomických podniků.
Roč. 1, č. 1 (2004)-. Praha : Linkman Media , 2004-.   sv. ; 31 cm. ISSN
1802-2316. Online verze: http://www.barlife.cz/.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.12.2009 17:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu