barevná Mladá fronta
Text dotazu
Dobrý den,
nedaří se mi dohledat, kdy začal deník MF DNES vycházet barevně. Mohli byste mi, prosím, pomoci?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
podařilo se nám zjistit, že 19.6.2001 se  změnil formát novin a celé noviny vyšly poprvé barevné, MfD vyšla v nové grafické úpravě a v barvě. List se rozdělil do několika samostatných složek a zvětšil svůj formát. Některé přílohy, které vycházely již před rokem 2001, barevné byly, např. týdenní barevná příloha z roku 1993 (údaj převzat z bibliografického záznamu elektronického katalogu NK ČR).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.01.2014 09:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu