Barandovské terasy
Text dotazu
Dobrý den,
nevíte kde bych nalezla jakékoliv informace o Barandovských terasách? Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
informace k tématu Barrandovských teras můžete nalézt mimo jiné v následujících dokumentech:
·         BRONCOVÁ, Dagmar, ed. Kniha o Praze 5. Praha: MILPO, 1996. 205 s. Knihy o Praze. ISBN 80-901749-6-5.
·         BRONCOVÁ, Dagmar a kol. Praha 5 křížem krážem. Vyd. 1. Praha: Milpo media, 2010. 223 s. Knihy o Praze; sv. 50. ISBN 978-80-87040-18-8.
·         DOLEŽALOVÁ, E. a kol. Slavné stavby Praha 5. Praha: MČ Praha 5, Foibos, 2005.
·         Barrandov: za Prahou a přece v Praze: Velká Praha: vzduch, slunce, klid. V Praze: [s.n.], 1930. [10] s.
A článcích:
·         http://www.podnikatel.cz/clanky/podivejte-se-jak-dopadlo-misto-kam-s-oblibou-chodil-masaryk-burian-ci-havel/
·         http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/251683-barrandovske-terasy-hvezdny-prach-odval-cas/
·         ŠTĚTKA, Jan. Zkažený triumf prosperity. Ekonom, 2009, 53(17), s. 36-41. ISSN 1210-0714.
·         Terasy. Památka čeká na záchranu. Metro - Praha . 6.3.2013. s. 3
Odkaz na další články:
·         http://cs.wikipedia.org/wiki/Barrandovsk%C3%A9_terasy
Článků na toto téma je velké množství, doporučujeme Vám navštívit knihovnu, zaregistrovat se v ní a využít článkovou databázi excerpovaných českých novin a časopisů, např. Anopress, který využívá Národní knihovna ČR.
Pouze krátké informace jsou uvedeny v:
LUKEŠ, Zdeněk. [10 století architektury. 6], Architektura 20. století. Vyd. 1. Praha: Správa Pražského hradu, 2001. 189 s. ISBN 80-86161-40-4.
DAVID, Petr a SOUKUP, Vladimír. 1111 památek a zajímavostí Prahy. 1. vyd. Praha: Kartografie, 2001. 350, 39 s. ISBN 80-7011-612-9.
Dále doporučujeme zkontaktovat: Městskou knihovnu v Praze - mají rozsáhlou sbírku pragensií a Archiv hl. m. Prahy
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.04.2014 10:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu