Bankovní sektor ČR
Text dotazu
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit vhodnou
literaturu pro bakalářskou práci na téma "Bankovní sektor ČR"? V praktické
části budu provádět komparaci služeb českých bank pro veřejnou správu
(municipality).
Odpověď
Posílám výběr možné literatury a internetových zdrojů k tématu vaší práce.
Další je možné dohledat v Souborném katalogu VŠE na adrese http:
library.vse.cz nebo  v Jednotné informační bráně http://www.jib.cz.
Literatura:
Šenkýřová, Bohuslava: Bankovnictví. Praha : Vysoká škola finanční a
správní, 2010. ISBN 978-80-7408-029-6 (váz.)
Kunert, Jakub: Centrální bankovnictví v českých zemích. Praha : Česká
národní banka, 2008. ISBN 978-80-87225-06-6 (váz.).
Půlpánová, Stanislava: Komerční bankovnictví v České republice. Praha :
Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1180-1 (brož.)
Revenda, Zbyněk: Centrální bankovnictví. Praha : Management Press, 2001.
ISBN 80-7261-051-1 (váz.).
Dvořák, Petr: Bankovnictví pro bankéře a klienty. Praha : Linde, 2005. ISBN
80-7201-515-X (brož.).
Peková, Jitka: Veřejná správa a finance veřejného sektoru. Praha : ASPI,
2008. ISBN 978-80-7357-351-5 (váz.).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 09:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu