B. Brecht, Žebrácká opera
Text dotazu
Dobrý den,
podle mvs.cz máte v evidenci knihu Bertolta Brechta, Žebrácká opera. Je možné si knihu vypůjčit, i když nejsem registrovaným čtenářem Vaší knihovny?
Děkuji
S pozdravem
L.Krtková
Žebrácká opera / Bertolt Brecht ; [z německého originálu ... přeložil Rudolf Vápeník ; texty písní přeložil Ludvík Kundera]. - V tomto překl. vyd. 2., v nakl. Artur vyd. 1. - Praha : Artur, 2012. - 125 s ; (Edice D; sv. 100). - ISBN 978-80-87128-93-0.
německá dramata, divadelní hry
Brecht, Bertolt, 1898-1956
Vápeník, Rudolf,, 1911
Kundera, Ludvík
Odpověď
Dobrý den,
paní Krtková, abyste si mohla půjčit knihu domů, musíte být registrovanou čtenářkou knihovny a mít čtenářskou průkazku. Bez ní si můžete knihu pouze prostudovat na místě v knihovně (neodnášet si ji domů). Pokud nejste z Karviné a jste registrovanou čtenářkou jiné knihovny, můžete ve Vaší knihovně požádat o Meziknihovní výpůjční službu. My pošleme knihu do Vaší knihovny a a ti Vám ji za poplatek vypůjčí.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Karviná
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
06.04.2017 12:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu