Avril Lavigne
Text dotazu
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli by jste mi napsali všechna CD Avril Lavigne?
Odpověď
Dobrý den, zpěvačka Avril Lavigne vydala zatím tři studiová alba: Let Go (2002), Under My Skin (2004) a The Best Damn Thing (2007). Poslední album vyšlo také v luxusní edici "Deluxe Edition". Kromě těchto alb Avril Lavigne vydala také řadu singlových nahrávek.
Více informací získáte například z následujících stránek:
Oficiální stránky zpěvačky  http://www.avrillavigne.com/music Internetová encyklopedie Wikipedie http://en.wikipedia.org/wiki/Avril_Lavigne
http://en.wikipedia.org/wiki/Avril_Lavigne_discography
http://www.oavrillavigne.info/
Další odkazy můžete získat např. pomocí vyhledávače Google
(http://www.google.com) zadáním výrazu "avril lavigne" do vyhledávacího pole.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
13.02.2008 10:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu