Autorství citátu
Text dotazu
Potřeboval bych zjistit, kdo vyslovil myšlenku, že vědec musí nejen bádat, ale své výsledky publikovat a jak přesně to řekl. Moc děkuji.
Odpověď
Vami uvadeny citat se nam bohuzel nepodarilo nalezt. Krome databaze Qxford Reference Online jsme hledali i v tistenych slovnich slovnicich citatu, ktere jsou ve fondu NKCR.
Nalezli jsme pouze nekolik jinych obecne znamych citatu a myslenek, ktere z casti vyjadruji Vami hledany citat:
SESTAK, Zdenek. Jak psat a prednaset o vede. Praha : Academia, 1999, c2000. 204 s. s. 12 - vyzkum, ktery neni publikovany proste neexistuje
PUBLISH or perish used to refer to an attitude or practice existing within academic institutions, whereby researchers are under pressure to publish material in order to retain their positions or to be deemed successful. Also as modifier: the publish-or-perish ethos.
How to cite this entry:
"PUBLISH or perish" The Oxford Dictionary of Idioms. Ed. Jennifer Speake. Oxford University Press, 2000. Oxford Reference Online. Oxford University Press. National Library of the Czech Republic. 13 August
2004<http://www.oxfordreference.com/views/ENTRY.html?subview=Main&entry=t35.e4217>
work, finish, publish - vyrok je prisuzovan Michaelovi Faradayovi
http://www1.lf1.cuni.cz/~mispa/sluzba/jine/08.doc
"How can you become a good scientist if you publish little or nothing?"
http://www.im.microbios.org/11setember00/12%20Arguelles%20(O).pdf
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.01.2008 18:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu